Over mij

Profielfoto janet rozenberg

Hallo en welkom op mijn site!

Mijn naam is Janet Rozenberg en ik woon samen met mijn vriend en onze rode kater Kereltje in het mooie Friesland.

Al mijn hele leven ben ik creatief en heb van alles en nog wat gedaan. Veel handwerken, borduren en haken en van beide ook eigen patronen ontworpen onder de naam NenneDesign.

Een aantal jaren geleden ben ik begonnen met tekenen en ik was meteen verliefd. Vooral het werken met aquarelverf vind ik erg fijn, al blijft het een uitdagend medium met vele leuke maar ook minder leuke verrassingen.

Ik ben gek op de natuur en lange wandelingen maken. Dit zie je dan ook vaak terug in mijn werk, de natuur en vooral vogels zijn mijn favoriete onderwerp.

Maar ik kan me ook helemaal terugtrekken in mijn eigen huisje en heerlijk tekenen en schilderen. Mijn inspiratie haal ik uit al het moois wat ik tegenkom op mijn wandelingen in de natuur, daar kan ik nooit genoeg van krijgen. 

Het tekenen en schilderen geeft me heel veel rust en tegelijkertijd ook goede energie. En misschien nog wel belangrijker, het heeft me geleerd om echt te kijken naar alles om me heen.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, neem gerust contact met me op!

Hello and welcome to my site!

My name is Janet Rozenberg and I live with my partner and our ginger cat Kereltje in beautiful Friesland (the Netherlands).

I’ve been creative my whole life and have done all kinds of things. I’ve done a lot of crocheting, cross stitching, and I have also designed my own patterns under the name NenneDesign.

A couple of years ago, I started drawing and painting and I fell in love with it.   It brings me so much peace and quiet. Drawing and painting has always given me such great energy, and perhaps most importantly it taught me to really see the world around me.

In my work, I draw inspiration from things I see on my walks in nature. I can never get enough of taking long walks outside, especially on my favourite island Terschelling. But I also love to get cosy at home and draw or paint.

If you have any questions, please contact me!